05 okt 2017

Zo nu en dan komt het voor dat een bedrijf uit zijn jasje groeit. Natuurlijk alleen maar goed voor de business, maar het is in sommige gevallen ook tijd om een nieuw kantoor te betrekken. Alle spullen moeten van het oude naar het nieuwe kantoor verplaatst worden, maar een zakelijke verhuizing is heel wat anders dan een normale verhuizing. Wanneer je dit gaat organiseren is het verstandig om een aantal zaken sowieso mee te nemen.

 

Bereid het voor

Om een verhuizing, of het nou zakelijk is of privé, goed te laten verlopen moet je zorgen voor een strakke maar haalbare planning. Daarom is het goed om op tijd deze planning te realiseren, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Aan de hand van de planning kan je hulp inschakelen en zorgen dat het allemaal soepel verloopt.

 

Het nieuwe kantoorpand moet natuurlijk tot in de puntjes gestyled zijn en het verhuisbedrijf moet alleen nog alles op zijn plek zetten. Zorg dat alle elektriciteit, internet voorzieningen en grote klussen klaar zijn zodat het enkel nog wat sjouwwerk zal vergen.

 

Gebruik personeel

Natuurlijk zou je ervoor kunnen kiezen om vanaf het begin af aan een verhuisbedrijf in te schakelen, maar waarom niet het personeel gebruiken dat je toch al moet betalen? Zij kunnen goed helpen bij het demonteren van meubels en deze verplaatsen richting de verhuiswagens. Haal een deel van het (relatief goedkope) personeel voor een dag uit de planning en laat hun meehelpen. Zo verlies je op financieel gebied het minst.

 

Schakel hulp in

Daarnaast kan je er niet omheen om een verhuisbedrijf in te schakelen. Een zakelijke verhuizing bij CJS Verhuizingen is aan te raden. Deze partij werkt zeer professioneel, communiceert duidelijk met de klant en hanteert prima prijzen. Aan de hand van je eigen wensen en behoeften wordt er een pakket op maat aangeboden en dit zal altijd aansluiten.