29 sep 2016

Meestal wordt een VVE (vereniging van eigenaren) gerund door vrijwilligers, mensen die in een flat of appartementengebouw wonen beheren het gebouw dan helemaal zelf. Dat kan heel goed gaan en in de meeste gevallen verloopt het ook prima. Het komt echter ook vaak voor dat er niet genoeg vrijwilligers zijn om het hele gebouw te beheren. In dat geval kan een VVE beheerder uitkomst bieden. Deze al het hele beheer uit handen nemen waardoor de bewoners nergens meer naar om hoeven te kijken.

Volledig beheer voor een specialist

Bij professioneel beheer van gebouwen komen veel dingen kijken. Er moeten materialen ingekocht wordt, er moet schoongemaakt worden en iedereen moet zijn of haar taak in het gebouw weten. Wil je hier als VVE niet naar omkijken maar er wel zeker van zijn dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Advies op maat

Wil u een VVE beheerder voor alle aspecten inschakelen of wilt u slechts een deel van het werk uitbesteden? Een specialist van VT2000 kan u razendsnel laten zien wat de beste oplossingen zijn. Neem vandaag nog contact op om het uit te zoeken.