24 nov 2016

Een slotenmaker kan u met uiteenlopende werkzaamheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van sloten, het vervangen van bestaande sloten, het aansluiten van beveiligingscomponenten op een alarminstallatie in huis, enzovoorts. Ook bij noodsituaties, zoals het afbreken van een sleutel in het slot of een buitensluiting, kan de slotenmaker in Zoetermeer u helpen. Waar het voorheen heel gebruikelijk was om een ruitje in te tikken als u de sleutel van uw woning vergeten was, is dat tegenwoordig achterhaald. Nu is het veel voordeliger om de hulp van een slotenmaker uit de regio in te schakelen voor het openen van uw deuren. Slotenmakers beschikken over de juiste ervaring en middelen om de deur schadeloos voor u te openen.

Hulp bij het beveiligen van uw woning

In een tijd waarin inbrekers steeds vaker en steeds meer geweld gebruiken om woningen binnen te dringen, is het beveiligen van uw woning erg belangrijk. Een goede beveiliging van uw woning begint bij het installeren van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren in huis. Denk aan cilindersloten op uw deuren, insteek- of oplegsloten op ramen, hang- en sluitwerk op een schuttingdeur, enzovoorts. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw woning extra te beveiligen met optionele beveiligingscomponenten. Een slotenmaker kan deze componenten op een centrale alarminstallatie aansluiten, zodat er een alarm in uw woning af zal gaan als u te maken krijgt met een inbraak.

Schade aan sloten herstellen

Is het inbrekers toch gelukt om uw woning binnen te komen? De kans is groot dat u te maken heeft met schade aan uw sloten! Een slotenmaker uit de regio kan u helpen bij het herstellen van de schade door het slot voor u te repareren. Een reparatie aan het slot kan ook noodzakelijk zijn als u te maken heeft met vorstschade. Zeker in de winter kan er erosie in het slot ontstaan, als er vocht in de cilinder van het slot terechtkomt.