13 okt 2016

De woonbladen en internet staan er tegenwoordig vol mee: de gietvloer. De populaire vloer is verkrijgbaar in alle soorten en maten. En wie denkt dat deze gietvleor alleen in een industrieel interieur wordt toegepast heeft het mis: een gietvloer past goed binnen elke woonstijl. Dankzij de rustige uitstraling is de vloer ontzettend geschikt voor in diverse ruimtes, en zie je het overal terug.

Een gietvloer kan overal

Niet alleen in je woonkamer, maar ook op de slaapkamer, in de keuken of op kantoor is een gietvloer uitermate geschikt. Het fijne aan een gietvloer is dat er verschillende opties zijn qua materialen en kleuren, waardoor er vele stijlen gecreëerd kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met een betonlook, of een vloer in een kleur naar keuze.

Ontdek de praktische voordelen

Een gietvloer is niet alleen zo populair omdat het een echte eyecatcher is in een woning, het zijn ook de praktische voordelen waarom velen voor een gietvloer kiezen. Een gietvloer blijft erg lang mooi, voelt prettig aan, doet ruimtes optisch groter lijken en is bovendien erg eenvoudig te onderhouden. Doordat een gietvloer bijvoorbeeld geen voegen heeft is het zeer eenvoudig schoon te houden. De gietvloer blijft lang mooi. Of je nu kiest voor een cementgebonden gietvloer die alsmaar robuuster wordt of voor een strakke PU gietvloer: de gietvloer blijft er prachtig uitzien.

Ook een gietvloer?

Ben jij ook van plan om een gietvloer aan te schaffen voor jouw woning of werkplek? Zorg dan dat je vooraf voldoende inspiratie opdoet om erachter te komen welke soort vloer het beste bij je past. Binnen de gietvloer zijn er namelijk nog weer talloze typen te onderscheiden. Handige websites die voldoende inspiratie bieden zijn bijvoorbeeld Beton Ciré voor cementgebonden vloeren en Stone Gietvloeren voor allerlei verschillende soorten gietvloeren, zoals PU gietvloeren.