01 sep 2016

Bent u tijdens uw vakantie helemaal geïnspireerd geraakt van tuinontwerpen? Of wilt u gewoonweg uw kleurrijke interieur doortrekken naar de voor of achtertuin? Het kan allemaal bij de hovenier in Zwolle. Er wordt begonnen met een creatief ontwerp, waarbij nauwkeurig wordt gekeken naar de stijl van uw huis, omgevingsfactoren en de gebruikswensen voor de tuin.

Op basis van uw wensen en eisen gaan wij voor u aan de slag. Er wordt een ontwerp op maat gemaakt. Tevens krijgt u deskundig advies van medewerkers met jarenlange ervaringen. U krijgt een uiteenzetting van de te gebruiken materialen en alle kostenposten. De bestrating en planten kunt u uiteraard zelf kiezen.

Een hovenier in Zwolle hoveniert in de breedste zin van het woord. Er worden ontwerpen gemaakt, tuinen aangelegd en de onderhoud wordt volledig verzorgd. Daarnaast kunt u ook terecht voor de aanleg van een vijver, het plaatsen van een erfafscheiding en het laten snoeien van bomen.

 

Planten

Alle planten hebben zo hun eigen zorg nodig. Een specifieke vochtigheidsgraad, een bepaald aantal zonuren en een gericht verzorging. Bij de hovenier in Zwolle wordt u geadviseerd op al deze punten en andere beplantingsmogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de aardsoort en ligging van uw tuin. Op deze manier weet u zeker dat de platen in uw tuin voor een lange tijd meegaan. Verras vrienden, familie en kennissen met uw groene en uniek geordende tuin.

 

Bestrating

Tot een oppervlakte van 600 m2 kan er bestraat worden. De materialen en kennis die hiervoor nodig zijn heeft een hovenier in huis. Het terras, oprit of designbestrating worden samen met u afgestemd en als eindresultaat heeft u een mooie- en groene tuin. U kunt kiezen uit een groot assortiment aan (gekleurde) stenen. Zo is er altijd voor ieder wat wils en zijn er talloze combinaties te maken.